“En büyük teşekkürü doksan dakika hiç durmadan takımımızı destekleyen taraftarımıza ediyoruz.”

by Gençlerbirliği

Basından Sorumlu Asbaşkanımız Muammer Akyüz, BB Erzurumspor maçının ardından kamuoyuna açıklamalarda bulundu:

 

“Bulunduğumuz ligde kolay kolay görülemeyecek, kıran kırana bir mücadele yaşanmaktadır.

Takımımız son haftalardaki performansını dün oynadığımız Erzurumspor maçında da göstererek oyunun başında gol yememize rağmen lehimize çevirerek kazanmasını bildi. Direklerden dönen toplardan birkaçı bile gol olsaydı fark daha da açılabilirdi.

Tabi ki gönlümüz takımımızın düşme hattında değil de şampiyonlukta mücadele etmesini arzu ederdi. Ancak devraldığımız şartlar buna uygun değildi. Buna rağmen büyük zorluklarla kurduğumuz ekibimiz takım olma yolunda büyük mücadele vermektedir.

Erzurumspor maçı ile ilgili ortaya koydukları performansları nedeni ile teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Ancak esas teşekkürü doksan dakika hiç durmadan takımlarını destekleyerek maç boyunca onları maçtan düşürmeyen taraftarlarımıza ediyoruz.

Bu sezon hakem hataları yüzünden başta bizim kulübümüz olmak üzere başka kulüplerinde canı yandı. En az on, on iki puanımız yok edildi.

Tabidir ki hakem hatalarının tümünü kötü niyetli olarak değerlendirmemiz, hakemlerimize haksızlık olur. Ancak özellikle genç ve tecrübesiz hakemlerimizin bu yükü kaldıramadıkları aşikar olmuştur. Federasyonumuzdan en büyük beklentimiz; önümüzdeki sezon için hakem eğitimlerine daha çok önem verilmesi ve özellikle VAR sisteminin bu ligde de uygulanmasıdır.”

 

 

 

İlgili İçerikler